NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Associació de Malats Cardíacs i Anticoagulats d'Ontinyent commemora el Dia Mundial del Cor

Celebra un circuit mèdic preventiu

Saber si el nostre cor gaudeix de bona salut i si tenim el risc de patir algun tipus de malaltia cardiovascular es troba entre les prioritats de l’Associació de Malalts Cardíacs i Anticoagulats d’Ontinyent. Amb aquest propòsit, l’AMCA, juntament amb la presència de la Federació Espanyola d’Associacions d’Anticoagulats ha presentat al centre comercial El Teler de la capital de la Vall un circuit mèdic preventiu perquè la gent s’anime a participar conjuntament en el XXV Dia del Cor.

Es tracta d’una activitat que l’Associació porta celebrant des de fa 25 anys per commemorar el Dia Mundial del Cor i gràcies a la qual els ciutadans se sotmeten al control de proves com la mesura de la pressió arterial, l’analítica de la glucosa i el Colesterol i l’electrocardiograma.

AMCA s’integra per 136 socis, tant persones que han patit una malaltia cardiovascular com simpatitzants.

Els reconeixements, totalment gratuïts i anònims s’han portat a terme per part d’Assistents Tècnics Sanitaris i ha estat obert, en tot moment per a qualsevol persona sense importar el seu rang d’edat; amb aquestes activitats es pretén conscienciar a la gent sobre la importància de mantindré un estil de vida saludable. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.