NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSOE resisteix en Xàtiva, recupera els resultats en Ontinyent i guanya en 24 dels 31 municipis de la Safor

El PP repunta però es queda per baix de les seues millors expectatives, mentre Unides Podem perd gas i continua sense ser decisiu i Compromís retè el seu diputat

El PSOE guanya però perd tres diputats; Vox es dispara i Ciutadans naufraga, el que ha provocat la dimissió de Rivera. El PP repunta però es queda per baix de les seues millors expectatives, mentre Unides Podem perd gas i continua sense ser decisiu i Compromís retè el seu diputat. Aquest és el resum de les eleccions generals del 10N i aquests resultats s’extrapolen a les nostres comarques.

 

En Xàtiva el PSOE va renovar la confiança dels electors amb 4333 vots com primera força en la capital de la Costera però perden quasi 400 recolzaments del passat més d’abril. El PP queda segon retallant distàncies i això que als comicis municipals va ser molt castigat; Unides Podem, és tercera baixant de 2705 a 2530 vots. Traslladant els resultats del conjunt d’Espanya, Vox passa de 1627 paperetes a 2448; Ciudadanos també registra un notable decreixement, de 2879 vots a 1162. La fórmula Més Compromís no li ha donat combustible i baixa un punyat de vots, de 1419 a 1318 però es col·loca davant de Ciudadanos. En Xàtiva va haver una abstenció del 29,38%; en abril fou del 24,5.

 

 

A tota la Comunitat  uns 10.000 efectius van garantir la seguretat durant la jornada electoral.

 

 

En Ontinyent, el PSOE torna a la normalitat i també es converteix en la força més votada amb 5229 vots i un recolzament del 26,86%, molt similar al del 28A; d’aquest partit hem de destacar que va patir un autèntic debacle en les eleccions municipals quan la Vall ens Uneix, el partit de Jorge Rodríguez va superar els 12.000 vots, esborrant el socialisme de l’Ajuntament. Continuant en la capital de la Vall, el PP es recupera i es converteix en la segona força més votada després que en abril baixaren fins la quarta posició; avancen així a Unides Podem. Vox obté el major creixement a la ciutat, de 1901 a 2759 recolzaments i Ciudadanos es desploma, reduint a més de la meitat els vots. Més Compromís millora pujant un punt però es queda com cinquena força. L’abstenció es va incrementar quasi sis punts, del 20,33% al 26,04.

 

 

En la Safor, el Partit Socialista ha resistit i referma la seua victòria tant en la capital, Gandia com en 24 dels 31 municipis que integren la comarca; ara bé, el PP recupera terreny perdut i guanya en Xeraco, Daimús i Rótova. Vox irromp, com en tota Espanya i és segon en sis pobles. Més Compromís no guanya en cap localitat i es queda per baix de les expectatives. Unides Podem baixa lleugerament i l’enfonsament defineix a Ciudadanos.

 

 

En Gandia capital, el PSOE aconsegueix el 27% del vot i baixa al voltant de 500 vots respecte a abril. Els populars, en segona posició, sumen 1300 vots més. Vox passa de cinquena a tercera força per davant de Més Compromís i Unides Podem.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.