NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb l'escriptor i guionista Joan Olivares

La 34 Mostra de Cinema del Mediterrani ret homenatge al film "Calç Blanca. Negre Carbó" de Toni Fuset, on Olivares ha participat al guio

Joan Olivares és llicenciat en física teòrica i professor jubilat de matemàtiques a l’IES Josep Segrelles d’Albaida. Amb una llarga trajectòria com a escriptor ha publicat obres com les novel·les Dies de Verema (Bromera, 1998), V Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida; Vespres de sang (Bromera, 2000), XI Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira; L’estrep, Premi Andròmina de Narrativa dels Premis Octubre 2005, i Pana negra, Premi Ciutat de València (Bromera, 2007). També ha escrit Rellotges i calendaris solars a la Vall d’AlbaidaEl Regne d’AlbaríssiaEl llenyater del Benicadell i El sostre de palla, i ha publicat articles sobre gnomònica, matemàtiques i etnografia en revistes especialitzades.

És autor de nombrosos rellotges solars ubicats en parcs i jardins de diferents pobles i ciutats del país.

A la entrevista de hui aprofundim en la 32 Mostra de Cinema del Mediterrani on es va rendir homenatge a l’últim llargmetratge de Toni Fuset “Calç Blanca. Negro Carbón”, on Joan Olivares va participar com a guionista.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.