NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

400 alumnes de primària participen en l'activitat

L'activitat es desenvolupa en dues fases

400 escolars de quart de primària han participat al llarg de l’última setmana a l’activitat “Esport i Escola”, impulsada per la regidoria d’Esports per afavorir l’inici dels escolars en la pràctica esportiva. Un programa per tant que fomenta l’esport de base perquè els xiquets i xiquetes agafen hàbits saludables i que també aprofita per sumar més membres als clubs esportius.

Com ha explicat el regidor, l’activitat es desenvolupa en dues fases: una primera amb sessions explicatives en cada centre educatiu, amb la participació de dos graduats universitaris en Ciències de l’Activitat Física i l'Esport. A les mateixes es donava als escolars la possibilitat d’acudir a un dia de prova a qualsevol de les escoles esportives, que oferien una setmana de “portes obertes” a les seues activitats al poliesportiu municipal. Gràcies a la iniciativa més de 15 xiquets i xiquetes han confirmat ja la seua incorporació a diverses escoles esportives municipals; com veiem alguns d’ells ja pertanyen al club de tennis i pàdel del poliesportiu.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.