NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Renovació de l'equipament al poliesportiu Les Pereres

També s'han aplicat mesures d'estalvi d'aigua al pavelló Francisco Ballester

L’Ajuntament de Xàtiva ha dut a terme accions de millora de l’equipament i d’eficiència energètica a les instal·lacions esportives municipals per un valor total de 20.925,74 euros. Al poliesportiu de Les Pereres s’ha adquirit i instal·lat 9 noves màquines d’exercicis, destinades a la renovació d’equips a la sala de cardio; en concret s’han canviat 5 bicicletes estàtiques, 2 el·líptiques i 2 cintes de córrer amb un pressupost de 13.697 euros. El material reemplaçat serà revisat i es recol·locarà en altres centres esportius de la ciutat.

L’altra actuació s’ha desenvolupat al pavelló Francisco Ballester que ha instal·lat el sistema Smartwater en tots els vestidors, un dispositiu que acumula l’aigua fins que aquesta es calva, evitant el vessament d’aigua freda durant el temps en què s’obté la temperatura desitjada. El dispositiu s’alimenta de bateries comuns, per tant no necessita instal·lació elèctrica. L’import ha sigut de 7228 euros i l’empresa que l’ha executat ha estat Ibérica de Desarrollo e Innovación SCV, creadora d’aquest sistema que ha estat provat a més de 80 instal·lacions amb resultats satisfactoris, obtenint distints certificats tècnics a Espanya i Estats Units.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.