NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fira es fa inclusiva a les persones amb trastorns d'espectre autista

Amb dos dies sense música ni soroll a les atraccions

Durant dos dies d’11 a 14 hores, les atraccions de la Fira d’Ontinyent romandran sense música ni soroll, una acció que fa possible una Fira més accessible i inclusiva a persones amb trastorns d’espectre autista, TEA, diversitat funcional, així com també gent gran o a qui els moleste les estridències. Els dies seran el dilluns 18 de novembre i el 24, el diumenge del segon cap de setmana on cada any s’ofereix l’accés a les atraccions a preus populars. Una acció que es fa ressò de la demanda de l’associació Inclou-tea.

Les polítiques socials sempre han estat un dels pilars bàsics de l’acció del Govern ontinyentí i aplicar un punt de vista social i integrador també a un esdeveniment com és la Fira és un pas més en aquest camí.

El TEA es manifesta amb símptomes relacionats amb la interacció social, la comunicació i la falta de flexibilitat en el raonament i comportaments.

L’Associació per a l’Educació i Inclusió de Persones en l’Espectre Autista de la Vall d’Albaida, Inclou-tea, inicia la seua marxa en l’any 2017 per tal de promoure la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seues famílies, mitjançant la planificació centrada en la persona.

Aquesta iniciativa posa un granet d’arena en la tasca de conscienciació i coneixement del TEA. Les persones que el pateixen sí podran enguany gaudir de la Fira d’Ontinyent com ja ho fa la resta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.