NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia acull la setena edició del cicle "Bocados de Cine"

Una cita entre el 22 de novembre i el 5 de decembre que uneix cinema i gastronomia

“Bocados de Cine” són unes jornades on el cinema i la gastronomia van de la mà per a oferir un complet programa de projeccions cinematogràfiques, debats i degustacions. Estan organitzades pel Campus de Gandia de la UPV i compta amb la col·laboració, entre altres entitats de l’Ajuntament de Gandia. Ahir es presentava la setena edició que compta com pel·lícules seleccionades “Chocolat” i “Comer, beber, amar”.

Un projecte que uneix tres elements que l’actual executiu ve potenciant des de la passada legislatura.

Una experiència on participen especialistes en narrativa audiovisual que analitzen la pel·lícula com guió, tècnica i la seua relació amb el món gastronòmic i experts cuiners que elaboren un menú construït amb les escenes vistes al film.

L’èxit de “Bocados de Cine” es demostra en què ja s’està intentant copiar en altres

punts del país el que per al Campus suposa un reconeixement a la feina realitzada.

La primera de les jornades serà el 22 de novembre amb la projecció de “Chocolat”, com als últims anys al Teatro Serrano. Posteriorment s’assistirà al Restaurant Fusta. La segona serà el 5 de desembre amb “Comer, beber, amar” per a després anar al CdT de l’Alqueria del Duc on els mateixos alumnes oferiran la seua interpretació dels plats. Més informació al web www.bocadosdecine.com


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.