NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Deu actuacions musicals en el nou espai Fira Jove

Propostes que se sumen a l'oferta lúdica de la Fira d'Ontinyent 2019

Ontinyent ultima els preparatius per a la seua Fira de Novembre, que posarà el seu focus entre els dies 15 i 18 de novembre; l’edició d’aquest any ve carregada d’un ambient fester que complementa a les tradicionals “paradetes”. Així, entre les novetats, destaquen en la programació de la fira fins a 10 concerts de distints grups i gèneres musicals que se celebraran de divendres a diumenge i que tindran lloc a una carpa gegant que s’està habilitant junt a la Sala Gomis.

L’edició 2019 de la Fira d’Ontinyent s’encamina per tant a aconseguir el seu propòsit: que la Vall d’Albaida i les comarques veïnes puguen gaudir de l’àmplia oferta comercial, lúdica i gastronòmica prevista per a aquest cap de setmana a la ciutat.

Gaudir de la música en directe es troba entre les prioritats de l’ajuntament. D’aquesta manera, l’acte s’obrirà el divendres amb l’actuació del grup “Lemon’s” i de “Scrambled”. Dissabte, la festa correrà a càrrec de “Supersonics”, “Tech-no Drum & Sax” i “DJ Onti Fira” i diumenge, per la seua part, actuaran “Soulmonics”, “el Grupo Ñ”, i de nou “DJ Onti Fira”. Tanmateix, tant dissabte com diumenge a les sis i mitja, els grups musicals locals més joves podran mostrar la seua música amb l’espai “Fes-te Sonar”. Per amenitzar la programació, l’ajuntament també oferirà, a les carpes més xicotetes, una zona d’oci i de gastronomia que apostarà pels productes típics d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.