NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Venta del Puerto Nº 18 guanya el Champions Wine 2019

El millor vi espanyol de l'any es de la bodega la Vinya de la Font de la Figuera

El vi negre Venta del Puerto Nº 18 produït per Bodega la Vinya de la Font de la Figuera amb DOP València s’ha alçat com vencedor absolut al concurs Champions Wine 2019. Participava en la categoria de “Negre de criança en barrica superior a 12 mesos”. El saló Vinoro 2019 Otoño, celebrat en Madrid el passat 4 de novembre va Facollir els tats corresponents a la ronda final.

Venta del Puerto Nº 18 és el guanyador entre guanyadors ja que tots els vins participants havien sigut premiats anteriorment amb medalles d’Or en concursos nacionals i internacionals o havien sigut reconeguts amb més de 85 punts en guies enològiques europees.

Al certamen, una vintena de professionals del sector i periodistes especialitzats es va encarregar de jutjar i puntuar en format de tast a cegues els 60 vins classificats per a la final, després de superar les dures rondes previstes.

Aquesta no és la primera vegada que un vi de la cooperativa la Vinya es proclama “Millor vi d’Espanya”; en l’edició del 2015 el triomf fou per al negre Venta del Puerto Nº 12.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.