NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Finalitza la reurbanització integral del Carrer Rafael Juan Vidal

Amb millores en accessibilitat, enllumenat i clavegueram

L'Ajuntament d'Ontinyent ha finalitzat l'execució d'una intervenció integral de millora urbana al carrer Rafael Juan Vidal, en el tram que comunica la plaça de la Coronació i l'avinguda Compte de Torrefiel. Es tracta d'una actuació executada pel consistori amb ajuda del programa “SOM” (antic PPOS) de la Diputació de València, que ha tingut un cost global de 240 000 euros amb els quals s'ha millorat l'accessibilitat, la superfície de vianants, paviment, enllumenat, les xarxes d'aigua i clavegueram, el mobiliari urbà i s'ha creat espais per a introduir arbratge en les pròximes setmanes.

El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis, ha explicat que amb aquesta obra s’ha transformat un carrer que tenia una vorera escassa, aconseguint un carrer més.

En concret, l'actuació ha contemplat la millora de l'accessibilitat de vianants i rodada al carrer i el seu àmbit d'influència, especialment en la vorera al costat del col·legi Santa Maria, l'amplària de la qual ha passat a ser de 4 metres. També s'ha renovat el paviment per a donar pas a un altre de major qualitat; i s'ha dotat d'elements de mobiliari urbà com a papereres o banquets.

L'espai també compta amb un nou enllumenat públic i elements de senyalització comercial i urbana, així com espai per a elements d'arbratge i jardineria. A més s'ha aprofitat per a renovar les xarxes de clavegueram i d'aigua potable, i implantar una nova xarxa d'aigües pluvials, inexistent fins ara; i s'ha soterrat el cablejat de telefonia i baixa tensió que es trobava engrapat en la façana del col·legi.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.