NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Constitució del primer consell municipal de xiquetes i xiquets

Perquè també participen en la Construcció de la Ciutat Educadora

En commemoració del dia dels drets de la infància i la ciutat educadora, l’ajuntament de Xàtiva constituirà el proper 20 de novembre, el primer consell municipal de xiquetes i xiquets, una iniciativa de participació ciutadana que pretén acostar els àmbits de gestió pública al sector més jove de la població.

La celebració, promoguda per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, de la qual Xàtiva és ciutat membre des de 2018, pretén situar l’Educació com a eix fonamental del projecte polític municipal. D’aquesta manera, s’ha organitzat un programa d’actes per a celebrar aquestes dates internacionals, entre les quals destaquen, a més de la Constitució d’aquest Consell Municipal una Festa per la Infància, acompanyada de l’actuació del grup musical Els Ramonets al Jardí de la Pau el 23 de Novembre i la lectura del Manifest “Escoltar la ciutat per transformar-la, per al 30 de novembre, on també hi haurà un taller de xapes i un photocall per als més menuts.

El dia Internacional de la Ciutat Educadora és una celebració a nivell mundial que pretén crear consciència sobre la importància de l’educació i la cohesió social a la ciutat.

En aquest sentit, amb el lema “Escoltar la ciutat per transformar-la”, l’ajuntament de Xàtiva posa de relleu la importància d’articular processos que incorporen les diferents veus que conviuen en la ciutat per assegurar que totes les parts contribuïsquen activament en la Construcció de la Ciutat Educadora.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.