NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres del futur Museu del Tèxtil finalitzaran en maig

Estan recuperant la nau més propera a la plaça de la Concepció d'Ontinyent

Complits els primers dos mesos de treball, la segona fase de les obres en l’antiga fàbrica Revert d’Ontinyent continuen a bon ritme i ja es fa visible la transformació i rehabilitació d’aquest edifici que albergarà la nova seu del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana. Així ho van poder comprovar ahir en una visita els representants de patrons que conformen la Fundació del Museu, el seu president i alcalde, Jorge Rodríguez; el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell; el de Coeval, Javier Cabedo; Ateval-CV, Càndid Penalba i Ateval-Vall d’Albaida, Rafael Lurbe.

Les obres, que arriben després de la fase prèvia de demolició executada amb 150.000 euros per l’Ajuntament, estan sent realitzades per la firma local Construcciones Mancebo González SL amb  un pressupost de 796.180 euros, quals 700.000 estan subvencionats per la Generalitat Valenciana i la resta per l’Ajuntament que també assumeix les despeses de les direccions tècniques de l’obra. Unes obres que estan recuperant la nau més propera a la Plaça de la Concepció.

Efectivament aquests treballs es plantegen com a un nou contenidor polivalent per al programa museístic, amb una superfície edificada de 550 m2 en una planta baixa amb sala d’exposició, vestíbul, recepció, magatzem de recepció, dos despatxos, tres

lavabos i un vestíbul. També comptarà amb un menut semisoterrani de 65 m2 per a instal·lacions diverses i traster. Un projecte que, a més, respecta l’aspecte de l’antiga fàbrica amb  la rehabilitació d’elements originals.

Les obres que veiem finalitzaran al mes de maig.

Després d’aquesta l’objectiu serà recuperar la nau més propera al riu Clariano, una actuació que haurà d’estar precedida per la redacció del corresponent projecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.