NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia presenta la iniciativa "Emergents" per a promocionar els grups de música locals

Per donar veu als menys consolidats i per apropar la cultura a tots els districtes de la ciutat

L’Ajuntament de Gandia, i en concret, la regidoria de Cultura ha presentat “Emergents”, una iniciativa que pretén donar suport als grups de música locals menys visibles i consolidats i que al mateix temps, intenta ser un impuls per al desenvolupament de projectes destinats a promoure la inclusió social i cultural en el terme municipal.

Que tots els grups musicals emergents tinguen l’oportunitat de participar en els concerts que s’organitzen a la ciutat es troba entre les prioritats dels consistori municipal. Des d’eixa perspectiva, els grups ja poden formalitzar la seua inscripció  través de la web municipal www.gandia.org al banner “Emergents” i a través del correu electrònic emergents@gandia.org per a la futura borsa.

Apostar per la gran varietat d’estils també és un dels detonants de la iniciativa.

Aquesta ajuda pretén ser l’impuls per potenciar la creació artística, diversificar els barris i dinamitzar els districtes dels centres socials de la ciutat. No sols és una oportunitat per visibilitzar la seua música, sinó també per poder connectar als artistes en diferents promotors que orienten la seua projecció.

Se busquen per tant propostes que desencadenen canvis innovadors cap a una major integració dels grups dintre del panorama musical.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.