NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Onzena edició de la Campanya "Compra a Casa"

Per potenciar el comerç local, repartirà premis per valor de 5.400 euros

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Olleria, juntament amb l’Associació de comerciants del municipi ha presentat la campanya, “Compra a Casa”, una iniciativa que aquest any compleix al seua onzena edició i que pretén ressaltar la importància de cuidar el comerç local amb la repartició de premis per valor de 5.400 euros.

La Campanya, que s’enceta el proper dilluns i que romandrà fins el 4 de gener de 2020 repartirà, a través de la compra de paperetes en els comerços locals,  un total de 5.400 euros dividits en 2 premis de 300 euros i 40 premis de 120 euros.

El sorteig de premis, oberts a tota la ciutadania tindrà lloc el pròxim 10 de gener en l’Ajuntament de l’Olleria.

En aquest sentit, l’ajuntament convida a que es realitzen les compres nadalenques dintre del terme municipal perquè es continue potenciant la seua economia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.