NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El subdelegat del Govern anuncia que la supressió de la Policia Nacional no és definitiva

Poden presentar-se al·legacions

La supressió dels efectius de la Policia Nacional a Ontinyent en 2024 i el seu canvi per agents de la Guàrdia Civil no és definitiva. Així ho ha confirmat el subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Roberto González Cachorro en el transcurs de la Junta de Seguretat que tenia lloc a l’Ajuntament d’Ontinyent. El que es pretén amb aquest canvi és que existisca un únic cos de vigilància de l’Estat per cada terme municipal, per tal d’evitar interferències entre ells; decisió que no va ser del grat del govern ontinyentí que pot presentar les al·legacions oportunes.

El subdelegat també confirmava que s’està treballant ja en una nova zonificació, que modificarà les competències d’ambdós cossos. Aquest canvi, que s'espera es puga aplicar en els primers mesos de 2020, venia sol·licitant-se sense cap èxit des de l’Ajuntament, empresaris i associacions veïnals, en considerar-se que la zonificació actual, datada en 1989, està lluny de les necessitats actuals. Així, els espais que ara han passat a ser plenament urbans passarien a ser competència exclusiva de la Policia Nacional.

La Junta de Seguretat també va analitzar les últimes dades aportades per les forces de seguretat; destaca la donada per la Guàrdia Civil que quantificava en un 40% el descens en els robatoris respecte a les xifres del mateix mes de 2018.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.