NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou portal web municipal d'ocupació Portalemp

El consistori presenta aquesta iniciativa que arranca amb vora dos-cents inscrits

La Casa de Cultura de Xàtiva ha acollit la jornada “Xàtiva forma i ocupa” on s’ha donat a conèixer públicament l’eina elaborada per l’Ajuntament per facilitar la relació entre demanda i oferta d’ocupació a nivell local. Aquesta ferramenta és un portal web vinculat a nivell municipal anomenat Portalemp xativa.portalemp.com. El portal es presentava ahir però ja porta un mes i mig en funcionament amb una bona xifra d’inscrits com punt de partida: 15 empreses i 200 demandats.

La intenció és que en tres anys, la base de dades estiga al voltant dels 3.000 treballadors. El servei d’intermediació laboral ha començat a donar els seus fruits com el cas d’un supermercat que va a implantar-se a Xàtiva i que fa requerir a l’Ajuntament per a fer la selecció del personal, havent facilitat uns 80 candidats dels quals ja s’han contractat a quinze.

Però la jornada, que es va desenvolupar durant tot el matí va incloure més ponències, totes relacionades en les polítiques d’ocupació.

El regidor d’Hisenda de Xàtiva, Ignacio Reig fou l’encarregat de presentar oficialment el portal web i Xelo Angulo, directora general de Cooperació i regidora de Benestar Social parlaria del programa T’Acompanye, els itineraris per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.