NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim celebra la divuitena Mostra d'Artesans i Oficis

El poble s'ha convertit en l'epicentre de l'artesania amb música al carrer, visita a la granja i passeig d'oques i tallers participatius entre altres propostes

La plaça Major de Benigànim i els carrers adjacents han albergat un any més la XVIII Mostra d’Artesans i Oficis. Durant el cap de setmana, el poble s’ha convertit en l’epicentre de l’artesania però a més, la fira, com sempre, venia carregada d’activitats així que també ha resultat un proposta genial per a una escapada en família. L’entreteniment per a xiquets i majors s’ha cuidat al màxim al oferir espectacles i música al carrer, visita a la granja i passeig d’oques, tallers participatius amb per exemple aquest ferrer amb la seua farga medieval, boixets i fins exposicions.

Però sens dubte, un dels grans plaers és passejar pel recinte i descobrir els seus punts de venda diversos amb molta gastronomia i articles artesanals i la participació de col·lectius i associacions locals com els Festers del Crist, de Sant Antoni o de la Beata.

Una de les parades més tradicionals té a la boga com protagonista amb la que es poden fer el seient de les cadires o cistelles.

Enguany la fira arrancava més prompte de l’habitual, a les 12, amb la inauguració en la Sala de la Casa Ribelles de l’exposició “Petjades de Dones. La Vall d’Albaida”.

A partir d’ací es va una comissió de dones i homes i cadascun va aportar al projecte una dona.

Els passa carrers i espectacles com “La Cort Reial” “Llàgrimes de ceba” o “Els espantacriatures valencians” van arrodonir una programació pensada per a totes les edats

Benigànim, un poble per a visitar en qualsevol època de l’any.

Un fum de propostes que un any més, i ja van divuit, han fet passar un cap de setmana diferent a Benigànim com també ocorrerà aquest Nadal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.