NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Història i novetat es combinen al 601 aniversari de la Fira de Novembre

Enguany ha inclòs una programació més amplia i variada

Des del divendres 15 al dilluns 18 de novembre, ambdós inclosos l’Avinguda del Benicadell i l’Avinguda de Manuel Sanchis Guarner d’Ontinyent han albergat la Fira de Novembre. Història i espectacle es van combinar divendres al multitudinari acte inaugural de l’edició del 601 aniversari de la Fira d’Ontinyent.

L’actriu Andrea Nàcher va ser l’encarregada de llegar el Privilegi Reial atorgat a la ciutat pel rei Alfons el Magnànim en 1418.

 A la seua intervenció a l’acte, l’alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, va incidir en el valor de la lectura del privilegi reial,

Aquesta representació històrica va donar pas a una colorista cercavila a la qual participaven el grup musical “Los Artistas del Gremio” i les escoles de dansa de la ciutat Masters i Ópera, que recorria el recinte firal i els carrers que l’envolten.

La fira de novembre 2019,ha comptat en aquesta edició amb 40 atraccions mecàniques, 200 llocs de gastronomia i artesania, i una zona dedicada al comerç local; Així com també una mostra de 500 vehicles exposats a la fira d’automoció “Firauto”, alguns d’ells amb descomptes especials de més de 3.000 euros.

A més també s’ha disposat una carpa gegant amb música en directe i un total de 8 concerts i espectacles musicals; Els visitants també han disfrutat de l'espai “Ontifira" on diversos establiments l’hostaleria local ha ofert mostres de la seua restauració amb especial atenció als productes autòctons; o la novetat d’una “Fira Jove” amb tallers, jocs online i de taula.

Dins la Fira, a més a més, també han promocionat l’aigua de l’aixeta amb tasts  dins la campanya “Aigua d’Ontinyent, per a beure, per a viure”, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent i Egevasa; La Fira també ha condicionat enguany un “Punt Violeta” contra les agressions sexistes disposat per la regidoria d'Igualtat; i durant aquest mati de dilluns, per primera volta, el recinte ha atès les necessitats de les persones amb trastorns d’espectre autista o a qui els moleste els sons estridents amb una jornada sense soroll.

Un cap de setmana ple d’experiències i novetats a l’abast de totes i tots a Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.