NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Javier Alcázar guanya el concurs de foto del Trofeu de Velocitat

És la segona vegada que es convoca

Una de les proves esportives més emblemàtiques de la fira d’agost és el trofeu de velocitat urbà que té lloc en Xàtiva i, des de fa dos any, els fotògrafs competeixen per aconseguir la millor instantània d’una jornada on els protagonistes són els pilots i les seues màquines, però on la mirada dels artistes capta moments que passen desapercebuts per a la majoria de mortals. Totes estes imatges poden vore’s fins el dia 10 de gener en la Casa de Cultura de la capital de La Costera, on també poden contemplar les instantànies guanyadores d’un concurs organitzat per Moto Ruta en col·laboració amb l’associació de fotògrafs aficionats de Xàtiva.

I ha sigut el seu vicepresident, Javier Alcázar, el vencedor de la present edició i el que s’ha emportat els 200 euros del primer premi. Vicent Bermúdez s’emporta els 150 euros del segon premi i Vicent Garrido els 100 euros del tercer.

Com veuen, el color i el blanc i negre s’alternen en una exposició on, a més de les proves i la competició, es mostren altres parts del campionat, com el públic, els voluntaris, els premis, les alegries i les frustracions, una exposició que fa resum en imatges tota una jornada dedicada a l’esport on són pocs els xativins que no participen, encara que siga com a espectadors.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.