NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PP guanya al PSOE en les eleccions municipals repetides el 17N

Per 17 vots de diferència.

El PP va guanyar ahir les eleccions municipals de la Granja de la Costera; José Miguel Marín ha aconseguit l’alcaldia per 17 vots de diferència; suma 120 vots front als 103 del seu rival, Juan Carlos Garrido, qui ha sigut alcalde socialista durant tres legislatures. La participació fou molt alta, d’un 98%, exercint el seu vot 234 veïns del 247 convocats; uns veïns que en mig any han acudit sis vegades a les urnes. Una repetició electoral que ha suposat un gir en els resultats; en les de 26 de maig, la victòria del partit socialista fou només per un vot de diferència però irregularitats al recompte de paperetes i la participació en la mesa electoral d’un vocal que figurava en la candidatura socialista va portar al PP a impugnar el procés. Els comicis es celebraren amb la mateixa composició de mesa a excepció del vocal socialista i passades de les vuit de la vesprada; al moment del tancament, l’expectació era màxima; comptant-se una a una les paperetes i ensenyant-les als presents per donar-li total transparència al procés.

El 7 de desembre es constituirà l’ajuntament que queda format per quatre regidors populars i tres socialistes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.