NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Vicent Gomar

El reelegit President de la Mancomunitat de la Vall d'Albaida ens posa al dia sobre l'actualitat a esta entitat supramunicipal

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Vicent Gomar, reelegit el passat 6 de novembre President de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida. Gomar, que també es Alcalde de la Pobla del Duc ens posa la dia sobre tota l’actualitat al voltant de la entitat comarcal. Una Mancomunitat que porta 33 anys operativa a la comarca, que engloba els 34 municipis que conformen la Vall d’Albaida i que es un exemple a seguir per a altres Mancomunitats veïnes.

Durant els pròxims 4 anys han de portar endavant diversos reptes i amb la aplicació de la nova Llei de Mancomunitats  es fa mes necessari que mai el diàleg i el consens entre els partits polítics que conformen la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

Gomar  ha manifestat que es necessari treballar tots junts.

Durant l’entrevista coneixerem de la mà del president tots els detalls.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.