NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara es converteix en l'epicentre comercial de la comarca amb la 34 edició de la Fira de Mostres

Celebrada al Prado amb la presència de 40 expositors

El segon cap de setmana de la Fira de Fires d’Ondara s’ha dedicat a la trenta-quatre Fira de Mostres i Compres; el Mercat Medieval; la Fira d’Atraccions i com a novetat, la recuperació de la Fira d’Animals. La Fira de Mostres i Compres, ubicada al Prado, ha estat novament un èxit de participació amb l’assistència de més de 40 expositors de tota la comarca que han ofert els sues productes i serveis a preus especials de fira. I ací va primar la diversitat que de segur faria les delícies dels consumidors que van poder elegir entre molta gastronomia; rebosteria; alta bijuteria; motor; mobiliari; tecnologia; calçat o altres tipus de negocis com autoescoles. Com a novetat i degut a l’alta inscripció es va instal·lar una carpa exterior de 100 m2 per aglutinar 14 negocis del sector d’esdeveniments d’una empresa creada a Ondara.

La fira va comptar amb una gran presència de negocis pertanyents a l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondra, ACO, que aprofita aquesta fira de novembre per a promocionar la campanya nadalenca que enguany arriba amb més premis que mai.

D’altra banda, el Mercat Medieval es va instal·lar a l’Avinguda General Bosch i la plaça Vicent Andrés Estellés amb una infinitat de propostes per a tots els públics: venda de productes, de menjar i beure, taverna, falconeria i activitats infantils, tallers, música, animació, atraccions medievals o artesania. Pel que fa a la gran novetat d’aquest 209, la Fira d’Animals, aquesta s’ubicaria a la Plaça de Bous.

I no pensen que la fira de fires acaba ací, encara queda per gaudir de tot un cap de setmana ple de propostes.

El dissabte 23, a més, es commemora el quinzè aniversari de l’agrupació motera local.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.