NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Bolbait celebra Santa Cecília amb el musical "Grease"

Representat per la Societat Musical de Sant Francesc de Paula i els festers de Sant Antoni

Grease fou primer un musical de Broadway creat en 1972 però fou sis anys després amb l’estrena de la pel·lícula protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-Jhon quan es va convertir en tot un fenomen de masses gràcies a les seues mítiques cançons i coreografies que van fer redescobrir al públic jove l’ambient cultural i musical de la fi dels anys 50. Ara a Bolbait “Grease” ha tornat a ser un musical, aquest molt especial i que ha servit, a més, per a celebrar Santa Cecília, encara que avançant l’efemèride uns dies. Les dues funcions celebrades els passats dissabte i diumenge fou tot un èxit de públic, es van esgotar les entrades, i és que l’ocasió ho mereixia ja que es va poder vore damunt de l’escenari a 80 bolbaitins i bolbaitines, uns músics pertanyents a la Societat Musical de Sant Francesc de Paula, altres, els festers de Sant Antoni. La direcció ha estat a càrrec de la Societat Musical amb arranjaments del seu director, José Antonio Boluda.

El projecte va sorgir fa un any i ha costat mesos d’assajos perquè veiés la llum.  José Antonio es va encarregar d’instrumentalitzar l’espectacle i adaptar-lo a la música de banda.

Així la història del rebel Danny Zuko i la dolça Sandy Olsson, que va conquerir els cors als 70 triomfava també aquest cap de setmana a Bolbaite gràcies als festers de Sant Antoni i els músics de la banda.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.