NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XIII edició dels concursos de dibuix i cartells contra la violència de gènere

Xàtiva enceta la programació al voltant del dia internacional contra la violència de gènere amb el lliurament de premis dels concursos de dibuix i cartells

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, juntament amb el Consell Municipal de Dones per la Igualtat ha lliurat els premis de la XIII edició dels concursos de dibuix i cartells contra la violència de gènere. Es tracta d’un dels actes que s’ha inclòs en el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència de Gènere.

Pel que fa al concurs de cartells i com podem vore a les imatges, el nivell ha estat altíssim. Després de visionar els més de 130 presentats per l’alumnat de Secundària i Batxillerat, el jurat elegia com cartell guanyador el realitzat per Nuria Benet, del col·legi Nostra Senyora de la Seo que s’ha convertit, a més, en imatge de la campanya contra la violència de gènere. El segon premi ha recaigut en Laura Carmona de l’IES Josep de Ribera  i el tercer i del mateix centre ha estat per a Irene Torregrosa.

L’alumnat de primària de tots els centre educatius de Xàtiva també han participat, en aquest cas al concurs de dibuix amb premis dividits per cursos. De primer el guanyador ha estat David García del col·legi Martínez Bellver; en segon s’ha imposat Anna Gallego del Claret; en tercer Hugo

Ribes de la Immaculada; en quart, Àngela Escrihuela del Taquígraf Martí;  en cinquè Adriana López del Gozalbes Vera i de sisè Sofia Petrova de les Dominiques. Una iniciativa que a través de l’art els més menuts i adolescents prenen consciència i expressen la seua visió en un tema tan important com la igualtat.

Pel que fa a les exposicions dels cartells i dibuixos romandran a la Casa de les Dones fins el proper 2 de gener.

Amb aquest lliurament de premis s’enceta l’ampla programació d’actes al voltant del dia internacional contra la violència de gènere que inclou entre d’altres, conferències, com la centrada en la violència sexual comercial que tindrà lloc el proper 21 de novembre o la xerrada sobre el Pinzell Violeta per al 22 de novembre, ambdues ubicades al Saló d’Actes de la Mancomunitat  La Costera-Canal. Durant dos caps de setmana consecutius en totes les competicions esportives celebrades a Xàtiva també es convocaran activitats de denuncia i sensibilització. A més el 25 de Novembre, s’organitzarà, com cada any, una concentració en record a les dones assassinades. Visibilitzar la situació i trencar el silenci és cosa de tots.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.