NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Més de 900 persones participen a la 9ª Volta a Peu Contra el Càncer

Un esdeveniment que combina esport, devoció, oci i gastronomia

L’Església de la Llosa de Ranes va acollir a les 11 del matí d’ahir diumenge la eixida de la novena volta a Peu Contra el Càncer. Una edició en la que han col·laborat l’Ajuntament de La Llosa de Ranes conjuntament i la Junta Local de l’Associació Contra el Càncer, on s’han venut mes de 900 samarretes i que enguany ha inclòs algunes novetats.

Es tracta d’un esdeveniment esportiu molt ben acollit pels llossers i lloseres que van poder comprar les seues samarretes per un cost de 5 euros. Un esdeveniment que, a més, combina la devoció religiosa amb una ofrena i cants a la Verge i l’ambient festiu amb una cita gastronòmica de proximitat entre altres propostes.

Una cita ja consolidada al municipi que any rere any creix tant en propostes com en participació. Un mati al novembre que conjuga a la Llosa de Ranes, l’esport compromès amb el millor ambient de celebració i festa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.