NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Felipe Carrasco

El diputat valldalbaidí fem un balanç dels Pressupostos assignats a la Comunitat Valenciana per a 2020

A la entrevista del Bon Dia Comarcal rebem en este dimecres 20 de novembre a Felipe Carrasco, Diputat Autonómic d’Industria pel Partit Popular a les Corts.

Amb el diputat valldalbaidí fem un balanç dels Pressupostos assignats a la Comunitat Valenciana per a 2020 en la que la partida per a les inversions en la industria ha patit un descens del 6,7%. Carrasco ha sigut crític amb les gestions i el enfoc que està fent el govern del Botànic a l’àrea a la que te competència i ha fet una crida per a revitalitzar el sector a través de estratègies i sinergies que dinamitzen aquest sector tan important per al creixement de la província. A més , ha manifestat que com a Diputat i com a portaveu del Partit Popular a les Corts continuaran reivindicant un desbloqueig en les polítiques industrials


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.