NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Formació i treball per a 30 persones

Moixent clausura el taller d´ocupació

Moixent ha conclòs el taller d’ocupació que, durant tot l’any, ha donat treball i formació a una trentena de desocupats sense titulació gràcies a una inversió de la Generalitat Valenciana de 564.000 euros i a una aportació de l’Ajuntament de 30.000.

Durant 2014, estes persones han rebut formació bàsica i han portat a terme diverses actuacions, sobretot en La Solana.

En desembre es registraren tres baixes per infermetat, però això no ha afectat al projecte global i tots els objectius marcats s’han complit sense problemes deixant el fruit del seu treball al servei dels veïns del poble.

Donar feina als majors de 25 anys que porten molt de temps parats és l’objectiu d’un taller que ha incentivat als seus integrants per a que seguisquen formant-se i, d’esta manera, tindre més oportunitats de trobar feina.

Enguany la Mancomunitat de Municipis de La Costera i La Canal ha gestionat els tallers d’ocupació de Vallada i Moixent i, cada any, un municipi diferent de la comarca és agraciat amb estos tallers.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.