NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un arbre per a llegir

Un jove canalí publica un llibre infantil sobre La Lloca

L’arbre de La Lloca de Canals ha inspirat un llibre infantil i un teatre de titelles en el seu centenari. Destinat als més menuts, el llibre conta la història de tristor d’una Lloca oblidada pels veïns de Canals, un arbre que tornarà a protagonitzar la història de la mà d’un grup de xiquets.

Patrocinat per la Regidoria de Medi Ambient, el llibre ha estat escrit pel president de l’associació El Brot del poble, dedicada a promoure les activitats ambientals i educatives entre els menuts.

El llibre inclou activitats didàctiques i un àlbum fotogràfic sobre l’evolució d’un arbre monumental admirat per tots. Els exemplars s’han repartit per tots els centres escolars i el dia de les titelles també es va fer entrega d’un llibre per cada assistent.

La col·laboració de tots els membres del grup ecologista ha sigut crucial per portar a terme una iniciativa que ha reunit a desenes de menuts en la Plaça Pont del Riu que, a més de disfrutar dels titelles, s’han pogut fer fotos en l’arbre.

Els més atrevits, fins i tot, s’han atrevit a cantar la cançó de La Lloca. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.