NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla del Duc organitza un videofòrum entorn a la violència masclista

El Centre Social projecta una sèrie de curtmetratges per commemorar el 25 N

El diumenge 24 de Novembre a les 7 de la vesprada el Centre Social de la Pobla del Duc, va acollir la projecció d'uns curtmetratges relacionats amb la igualtat de gènere i una posterior taula oberta a càrrec de Paqui Méndez. Una iniciativa a càrrec de la Regidoria de Polítiques inclusives

Paqui Méndez es periodista-guionista especialitzada en violència de gènere. Presidenta de l’Associació per la Coeducació i sòcia de CIMA, la Associació de

dones cineastes i mitjans audiovisuals. ES autora de diferents audiovisuals i documentals, entre ells “Campiones Invisibles”. Directora dels  certàmens internacionals  «Curtmetratges per la Igualtat» i «Curtmetratges per la Diversitat».

Ha rebut nombrosos premis i reconeixements de diferents institucions entre elles l'Ajuntament de València, Dones Progressistes i les Corts Valencianes, per la seua contribució a la lluita per la igualtat i la prevenció en la violència de gènere.

finalitzat aquest acte i per tal de commemorar el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, l’Ajuntament de la Pobla del Duc va programar la lectura d'un manifest per tal de celebrar i reivindicar aquest dia, i visibilitzar la necessitat i importància d'una igualtat real.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.