NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VIII edició d'Ontinyent Il·lusiona

Una iniciativa que dinamitza la ciutat en dates nadalenques inclou campanyes comercials i activitats culturals i tradicionals

L’encesa de l’arbre de Nadal, previst el passat divendres però finalment ajornat al 14 de desembre per les inclemències meteorològiques obrirà la programació de la vuitena campanya “Ontinyent Il·lusiona” que cada any organitza l’Ajuntament en coordinació amb diverses entitats i associacions locals per dinamitzar la ciutat en dates nadalenques i que inclou activitats comercials, culturals i tradicionals.

No faltaran les cites més esperades pels més menuts com el Cap d’Any Infantil, la visita del Carter Reial, de l’emissari Jacobo o la Cavalcada de Reis i altres com una felicitació amb Nadales al Mercat de Dilluns; un “Contacontes per la Igualtat” a la Biblioteca de Sant Josep; la Cursa de Sant Silvestre o el Mercat de Reis. A més a més es dinamitzarà les compres amb tot tipus de campanyes.

A les que es sumen altres com “En Nadal, un premi Cada Dia” amb el sorteig de premis dels Comerços i Serveis IN; o un concurs de Targetes de Nadal premiat amb una bicicleta. Tota aquesta programació coincidirà en el temps amb una nova edició del Festival de Circ i Teatre que tindrà 12 espectacles als diferents barris d’Ontinyent.

Per últim comentar que hi haurà horaris especials als comerços i serveis IN els diumenges 22 i 29 de desembre on obriran tot el dia; a més d’ampliar horari dissabte 4 de gener fins les 21:30 i diumenge 5 obriran a partir de les quatre de la vesprada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.