NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Aprovació d'un pressupost municipal de més d'un milió d'euros

Dotacions per al pròxim any i rebaixa dels impostos

L’Ajuntament de Fontanars dels Alforins ha donat llum verda a un pressupost municipal de més d’1 milió d’euros per al 2020,  quantitat amb la que el consistori pretén donar prioritat a les àrees que considera fonamentals, entre les quals s’hi troben la de benestar social, educació, cultura i infraestructures agrícoles. També és notable la inversió en infraestructures d’enllumenat públic i la xarxa d’aigua potable, vessants que s’encaminen a prioritzar l’estalvi i l’eficiència energètica.

L'augment en les inversions contrasta amb la baixada en l'Impost sobre Béns Immobles que l'actual govern municipal ha aprovat per segona vegada. En aquesta ocasió, l'IBI experimentarà una rebaixa del 5,5%. D'altra banda, l'impost de plusvàlues també caurà del 30 al 15%, dues mostres de la bona salut financera consistorial, corroborada pel tancament de la liquidació del pressupost de 2018, el resultat del qual és de 451.950 euros, lo que suposa un romanent de tresoreria de 654.257 euros.

L’actual equip de govern es va marcar com a principal objectiu el pagament del deute que arrastrava la població des de 2012, quan va ascendir a més  d’1,4 milions i suposava el 160% dels ingressos corrents anuals. Després de saldar-lo abans del previst, l’ajuntament segueix recollint els fruits de la seua bona gestió i tanca així un any més sense deutes.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.