NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Vicent Gironès participa en una activitat de seguretat viaria a mans d'un policia local

També coneix els recents pictogrames als passos de vianants

Els xiquets i les xiquetes de primària del col·legi Vicent Gironès Mora d’Ontinyent han disfrutat d’una iniciativa de seguretat vial a mans d’un agent de Policia que els ha indicat algunes qüestions bàsiques a l’hora d’utilitzar els passos de vianants.

Una proposta en la que els menuts i menudes han identificat també els pictogrames que l’Ajuntament d’Ontinyent està disposant als passos de vianants propers al recinte firal, a les escoles i als centres de majors, per tal d’afavorir una mobilitat més segura i inclusiva. 

Activitats com aquestes també serveixen per involucrar als pares i als educadors dels menors en l’educació viaria, ja que es comú que amb el ritme accelerat de vida els adults s’obliden de les normes viaries i es despisten amb els dispositius mòbils

Els menors ben educats transmeten als adults el que han aprés pel que la conscienciació pel bon us de la via publica s’expandeix.

La iniciativa era presentada aquest dilluns al marc de les activitats del Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

Accions com aquesta són xicotets passos amb els que la ciutat treballa per a aconseguir una ciutat educadora i més inclusiva segons ha mencionat Borrell, a l'igual que altres propostes com el recent ‘Dia sense soroll’ organitzat a la Fira amb la col·laboració de la Associació Inclou-Tea.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.