NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La gala anual de Gastroliva reuneix a 300 persones en la seua festa gastronòmica

També s'anuncia la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament

Anit l’associació Gastroliva va celebra la seua gala anual al restaurant Brisa del Mar de Piles; una de les cites  més esperades pels organitzadors i participants que previ a l’enrenou de les festes nadalenques els permet gaudir d’una vetllada d’una forma distesa i intercanviar opinions i projectes de futur. Es va comptar amb l’assistència d’unes 300 persones, la majoria del sector hostaler; a més d’autoritats municipals i representants dels cossos de seguretat, del món faller, de les festes morocristianes o de FAES, l’associació d’empresaris de la Safor.

Si l’any passat la gala va servir per a presentar el nou web de Gastroliva, en aquesta del 2019 s’ha anunciat la imminent signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament.

Propostes con un concurs de figatells que es sumaran a altres iniciatives, concursos o mostres gastronòmiques organitzades per Gastroliva.

I més accions on els hostalers tindran un paper fonamental com la posada en marxa d’un pla d’ocupació local que vol comptar, en un primer moment, amb la implicació dels forners.

Continuant amb la gala, novament al seu discurs, el president va reivindicar les necessitats de millores per a Oliva en quant a infraestructures com un local per a la pràctica de l’hostaleria, la unió dels passeigs marítims de la Safor o el tren de la costa. Tampoc faltarien els homenatges que enguany van recaure en l’escriptora Xelo Peiró, autora de “La cocina de la Safor” i un cambrer de l’associació.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.