NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Licitació del Centre de Dia per 550.000 euros

Per a persones majors dependents de la localitat

L’Ajuntament d’Agullent ha tret a licitació les obres del centre de dia de persones majors dependents de la localitat. L’empresa que finalment resulte adjudicatària comptarà amb un termini de deu mesos per a executar les obres. La nova infraestructura tindrà un cost de construcció de 547.701 euros IVA inclòs i està subvencionada al 100% per la Diputació de València.

El nou edifici, donarà cabuda a un total de 25 usuaris. En la planta principal tindrà una sala d’oci i descans d’aproximadament 100 m2; una sala de rehabilitació de 42 m2; un pati descobert exterior així com menjador, cuina, recepció, despatxos i una sala de tractaments i cures. La porta principal d’accés estarà ubicat en la zona de confluència dels carrers la Torre i Sant Antoni.

Des del consistori s’han congratulat dels avanços en aquest projecte per aconseguir que l’edifici siga una realitat per a poder beneficiar a aquest sector de la població quant abans.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.