NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un total de 33 persones es beneficien aquest 2019 del programa de Polítiques Inclusives de Xàtiva

En una segona fase que seleccionarà a un total de 15 persones que començaran a treballar el proper 2 de desembre

La Junta de Govern de Xàtiva ha aprovat l’ampliació del Programa de Polítiques Inclusives d’aquest 2019 en una segona fase que seleccionarà a un total de 15 persones que començaran a treballar el proper 2 de desembre per un període de sis mesos. En la primera fase van ser 18 els beneficiaris els quals finalitzen el seu contracte aquest mes de novembre. Els participants al programa són usuaris habituals dels serveis socials de l’Ajuntament, majors de 18 anys que es troben en situació de llarga durada, empadronats a la ciutat amb un mínim de sis mesos i famílies catalogades en risc d’exclusió, entre altres requisits.

Aquesta ampliació suposa una inversió de més de 16.000 euros per a aquest 2019 i 86.000 en 2020 per part de la regidoria de Benestar Social. De fet el pressupost 2020 de l’Ajuntament de Xàtiva reflexa un crèdit per import de 100.000 euros destinats a aquest programa de Polítiques Inclusives. Des del seu començament l’any 2016 més de 120 persones han passat per aquest programa; 33 en aquest 2019. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.