NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Autorització per controlar el espai aeri

permet als drons adquirits per la Policia Local millora la resposta a l'emergència i la seguretat

Els drons de la Policia Local d’Ontinyent incorporats al mes de juny han detectat als seus primers mesos de funcionament una plantació de marihuana i un dipòsit il·legal de vehicles en el cas urbà a més de reforçar la vigilància al disseminat, entre altres qüestions ja que el seu potencial és enorme. Així ho ha exposat el regidor de seguretat en una prova de vol d’aquests drons, model Mavic 2 Enterprise Dual.  

Drons que suposen un important reforç operatiu per al cos de seguretat local.

Aquestes dades s’exposaren ahir al anunciar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha obtingut l’autorització de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria, AESA, que suposa que els drons de la Policia Local gaudeixen d’una capacitat de resposta més àgil i una major llibertat de moviments a més d’evitar-se els riscos que pugen derivar-se de l’ús descontrolat de drons i dispositius de vol privat.

Els drons estan equipats amb una càmera radiomètrica que inclou visió tèrmica i d’infrarrojos; un focus dual; un altaveu amb projecció de 100 decibels, pot fer fotos i gravar vídeo i compta amb un sistema de 10 sensors que permeten volar i mantenir vol estacionari de forma estable. El seu abast és fins a 8 quilòmetres des del punt de control del pilot.

El seu cost conjunt va ser de 8.380 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.