NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista Cooperativa La Viña

El President Pepe Fita i Jorge Caus l'etnòleg ens posen al dia sobre la activitat d'aquesta cooperativa guardonada recentment amb el

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Ppe Fita, President de la Cooperativa La Viña de la Font de la Figuera, acompanyat de l’etnòleg Jorge Caus  que ja porta 12 anys al capdavant de l’elaboració dels caldos d’aquesta cooperativa.

Cooperativa La Viña ja porta 73 anys en funcionament i pràcticament el 99% de les viticultors de la localitat son socis encara que també hi ha d’altres localitats com Fontanars dels Alforins o Moixent. L’elaboració de vins es l’activitat principal, i el vi per excel·lència es El Venta del Puerto Nº12 y Nº18. Ambdós vins han obtingut nombrosos premis i medalles i l’últim (Nº18 ) s'ha proclamat vencedor absolut en l'última edició de la “Champions Wine” 2019 que ja va guanyar el primer (nº12) al 2017. Es tracta d’un concurs de vins que reconeix al guanyador entre guanyadors, ja que al certamen concorren únicament aquells vins que hagen guanyat una medalla d'or en concursos oficials nacionals i internacionals.

L’ultima creació es el caldo Los Escribanos. Es tracta d’una edició limitada de la que tan sols s’han produït 7.000 botelles fins a la data i que està elaborat amb ceps antigues de fins a 60 anys.

A banda, la cooperativa també te una secció destinada a la producció d’AOVE. Un projecte també de llarga trajectòria que està començant a enlairar-se ara, amb la comercialització baix el nom Aceite El Sierro.

I per últim també es dedica a la ametlla amb un projecte prou recent.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.