NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Ricart Martinez

Regidor de Medi Urbà, Serveis Públics i Administració Digital a l'Ajuntament de Xàtiva

Hui a la Televisió Comarcal rebem la visita del Regidor de Medi Urbà, Serveis Públics i Administració Digital de Xàtiva Ricart Martinez.

L’edil ens fa un repàs per l’actualitat de els regidories que maneja i fa referencia a les actuacions entorn a els desperfectes ocasionats per l’episodi de pluges al setembre com les que van a executar-se a l’edifici situat als Jardins del Palasiet. També coneguem les adequacions en alguns dels parcs infantils de la ciutat i les escomeses a la via urbana i als jardins per adequar l’entorn urbà.

Finalment el Regidor fa menció dels preparatius entorn al tradicional i espectacular Betlem de la ciutat que s’inaugurarà el pròxim 18 de desembre i a altres qüestions relacionades amb els serveis públics i l’administració.

 

 

 

 

Tota la informació a l’entrevista completa

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.