NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Presentació del llibre pel 50 aniversari del Cine Club Utiye

Este acte que enceta la divuitena mostra de cinema a la localitat

La divuitena mostra de cinema d’Ontinyent s’ha encetat amb la presentació del llibre del 50 aniversari del Cine Club Utiye, entitat organitzadora de l’esdeveniment; després de moltes gestions per aconseguir el finançament necessari, aquest llibre de qualitat, ha pogut eixir a la llum. D’aquesta manera la jornada pretén deixar palesa del que han estat els 50 anys d’història i l’activitat d’aquesta associació cultural d’Ontinyent. Al volum amb portada de Xavier Mariscal s’inclouen articles sobre l’Utiye i altres relacionats amb el món de la cinematografia així com cartells de la Mostra de Cinema i de la Setmana Negra, i portades de les revistes del cine club amb fotografies històriques i actuals.

Per complementar i amenitzar la presentació, l’acte ha estat acompanyat per un concert de l’arpista Elena Aker i de Denis Bilaninn al teclat i per un audiovisual a càrrec de Xavier Mollà, qui a més dintre del llibre ha retratat els personatges del sector que han passat per Ontinyent. En aquest sentit, l’acte també ha servit per fomentar la independència i la qualitat que el cine club Utiye realitza en el seu treball.

Es dóna pas així al segon dia de jornades, on el  focus es posarà hui en el director madrileny David Trueba i en la presentació del seu llibre “Tierra de Campos”

La celebració del  50 aniversari del cineclub Utiye i la presentació d’aquest llibre dóna pas així, al reconeixement de totes les persones que han col·laborat i ha  fet possible la seua pervivència i supervivència fins ara i que continuaran fent-ho per tirar endavant aquest associació cultural insòlita, amb espèrit fundacional, i amb devoció i amor pel cine.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.