NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'embolà d'aquest divendres enceta la festa del Bou de la Puríssima

Es podrà seguir en directe a la TV Comarcal

La Festa Major d’Ontinyent i la més ancestral és la dedicada a la Puríssima Concepció, patrona de la ciutat. Entre finals de novembre i principis de desembre es celebren un gran nombre d’actes on els de tipus religiós es combinen amb els populars, destacant de tots ells, el Bou en Corda. L’Associació de Portadors del Bou de la Puríssima és l’encarregada de portar endavant, d’organitzar i celebrar aquesta festa taurina tan arrelada i plena de tradició que un any més serà retransmesa en directe per la TV Comarcal.

Aquest divendres 29 de novembre a les tres i mitja de la vesprada, en la plaça Major, davant del corral improvisat a les portes del mateix Ajuntament tindrà lloc l’acte de l’Embolà que enceta la festa del bou de la Puríssima. En ell els tres exemplars són recoberts per les boles que evitaran incidents seriosos.

Bous que enguany de segur oferiran un gran espectacle al confiar en les ramaderies La Paloma i la veterana Fernando Machancoses.

Així i després de l’embolà, aquest dissabte 30 i diumenge 1 de desembre, 3 bous recorreran, consecutivament, els carrers del poble, des del Camí dels Carros passant per la Cantereria, el pont Vell, la plaça de Baix, la plaça de Dalt o de l’Ajuntament i el Ravalet.

Tot un goig per als centenars de corredors i millars d’aficionats que participen o presencien la festa perquè també saben que les mesures de seguretat estan garantides.

Una festa taurina, de les més importants al calendari de la província, que poden seguir també en directe ací, a la TV Comarcal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.