NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El col·legi La Milagrosa celebra el seu 150 aniversari

Programa una gran varietat d'activitats lúdiques per al seus alumnes

El col·legi la Milagrosa d’Ontinyent ha organitzat, en commemoració del seu 150 aniversari, tot un seguit d’actes per reflectir la tradició i la història del centre educatiu al llarg dels anys, entre els quals s’hi troben la presentació del nou logotip i la realització de diverses activitats lúdiques per als seus alumnes.

Presentar el nou logotip ha estat entre els primers objectius de la jornada, una imatge dissenyada per Montse Ortolà i que els acompanyarà durant tot l’any.

La jornada festiva al centre començava ahir amb una eucaristia a l’església de Santa María. El pati d’Infantil acollia, una Masterclass de Dansa Moderna a càrrec del Centre de Dansa Ópera. També han pogut gaudir amb el recital del Gran Jordiet, contacontes de Castelló. D’altra banda, la biblioteca es convertia en un laboratori improvisat per organitzar un Escape Room científic per a l’alumnat de Primària anomenat “El Científic Boig”. A pocs metres, el saló d’actes també canviava d’imatge per transformar-se en una altra Escape Room, esta pels col·legials de Secundària titulada “Memòries de Guerra”, basada en la Guerra Civil espanyola i en las cases de camp del poble. Per últim, el pati exterior ha estat l’escenari de diverses exhibicions esportives d’hoquei i tir amb arc.

Per compartir la tradició amb els passats i presents estudiants, es duran a terme una gran varietat d’activitats que rodejaran de diversitat tot el 2020.

D’aquesta manera, els 150 anys de la Milagrosa es converteixen és un pou de saviesa històrica d’on extraure la importància del col·legi i la seua relació amb Ontinyent i els voltants .


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.