NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Enllumenament del Pont de Sant Vicent i del polígon àrea 37

Una dotació impulsada per l'Ajuntament d'Ontinyent amb ajuda de l'IVACE

Aquesta actuació del pont estarà acabada abans de final d’any.

Una actuació que continua la línia encetada als últims anys de modernització de les àrees industrials ontinyentines amb una inversió acumulada de més de 5 milions d’euros entre Ajuntament, altres administracions i propietaris.

L’Ajuntament d’Ontinyent continua millorants els seus polígons industrials amb l’execució de noves obres. En aquest cas es tracta de la dotació d’enllumenat al Pont de Sant Vicent amb la col·locació de 49 punts Leds que inclou la instal·lació de xarxa d’enllumenat públic en les zones del polígon Àrea 37 que encara no disposen d’aquest subministrament, altres millores a la zona verda adjacent i el mur que delimita la carretera.  L'actuació ja iniciada i que estarà acabada abans de final d’any compta amb un pressupost de 190.000 euros subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.