NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Mon·Doc bat rècord d'espectadors

"Cinema Mon Amour" i "Más allá del reto de Eva" tanquen les projeccions de la secció competitiva

Ahir dues grans històries tancaren la secció competitiva de Mon·Doc 2019, la Mostra de Cinema Documental de Montaverner. A les sis de la vesprada la directora Natalia Regás va presentar el seu treball “Cinema Mon Amour”, títol que ja ens avisa de la seua passió pel setè art.

En ell es reflecteix la situació actual de les sales d’exhibició de Barcelona i per extensió de tot el país. Els tancaments de cinemes i la transformació d’aquest art i negoci li han fet viure experiències irrepetibles.

Set anys li va dur la gravació d’aquest documental que ha estat premiat al Festival Sant Andreu de la Barca i a l’Indocumentari de Sabadell.

Ara el documental arriba a Montaverner a un festival del que fou coneixedor el seu marit a través del web.

A les set i mitja fou el torn de “Más allà del Reto de Eva”, la segona part de “El Reto de Eva” estrenat en 2015 que continua amb la història de Eva, mare d’un fill que va nàixer amb una rara malaltia que no té cura i que afecta al ronyó. En aquest cas es centra en aconseguir el finançament necessari, un milió i mig d’euro per a un projecte d’investigació.

El seu director i guionista, Eloi Tomás ja està preparant la tercera part per continuar amb eixa tasca de conscienciar i donar a conèixer la malaltia de Dent de la que tan sols hi ha 411 casos en tot el món.

Un documental que aglutina molts premis com el del públic al Festival Audiovisual para ninos de Xile; millor documental al Indin Cine Film Festival o Premi del Jurat i Premi del Públic al festival de cine sobre discapacitat, ÀNEC, de Cullera al que es suma altre atorgat aquesta mateixa setmana.

A més de “Más allà del reto de Eva”, Eloi Tomás compta amb altres dos treballs presentats al Mon·Doc al ser també muntador i guionista de “Cinema Mon Amour” i muntador de “Coming Shore”.

Com comprovem els documentals seleccionats en aquesta onzena edició són d’una alta qualitat el que ha ajudat a batre rècord d’espectadors.

Hui dijous i demà divendres es projecten els quatre documentals fora de concurs i el dissabte es celebrarà el lliurament de premis i la cloenda del festival.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.