NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Jorge Fuset

L?ensinistrador de Canes de Xàtiva ens dona a conèixer el Test Campbell

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de l’ ensinistrador de gossos Canes de Xàtiva que col·labora a aquest espai de manera regular. Hui ens ha apropat les característiques del Test Campbell.

Aquest va ser creat en 1975 per William E. Campbell, d'ací el seu nom, aquest test s'ha convertit en el més popular i potser és dels més usats entre usuaris de la xarxa.

El qüestionari estàndard consta de cinc situacions amb les quals el cadell ha de bregar però es pot adaptar per determinar si la personalitat dels gossos es vàlida per a plicacions professionals com els cadells de guarda, els de guia o als que participen a concursos o competicions.

Aquestes situacions que ens plantegen al Test de Campbell ens orientaren sobre com evolucionarà el cadell en la seua etapa adulta en factors com el seu ensinistrament o sociabilitat.

Descobriu tots els detalls a l’entrevista completa amb Jorge Fuset


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.