NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva inaugura el seu Betlem Monumental el dissabte 14 de desembre

Dins d'una programació especial de Nadal que inclou 50 activitats

Aquest dijous 5 de desembre amb l’encesa de la il·luminació dels carrers, enguany ampliat al de República Argentina i Reina, Xàtiva dóna el tret d’eixida a la seua programació de Nadal i Reis sota el lema “Mil coses per fer en Nadal” que inclou una cinquantena d’actes.

 

Un dels dies més esperats arribarà el dissabte 14 de desembre amb la inauguració del Betlem a grandària natural més gran d’Espanya, 1600 m2 d’instal·lació amb materials reutilitzats.

 

Com un photocall, ambientació musical i roses gratuïtes per a tothom. Un betlem que comptarà com sempre amb visites per part dels escolars i altres amb monitors i animació per al dissabte 21; dimarts 24 i dimecres 25 i 1 i 6 de gener.

La celebració d’un Mercat de Nadal a càrrec d’Adexa des del 14 de desembre fins a gener també girarà al voltant d’aquest gran atractiu turístic de la ciutat. Altres novetats seran l’avançament del concurs nacional de pasdobles fallers per al

diumenge 15 de desembre i la posada en marxa d’un mercat d’exemplars antics editats per l’Ajuntament.

Altra activitat ben tradicional és el Mercat Medieval que enguany farà parada del 2 al 6 de gener.

Altre punt que concentrarà part de l’activitat nadalenca serà el Gran Teatre de Xàtiva amb la representació de l’obra “Inestable” de la companyia Sutottos, concerts extraordinaris del conservatori Lluis Milà, la banda juvenil i alumnes de l’escola de la Vella, encontre de coral; altre de valsos, marxes i polques i per al públic familiar “Pinocho: un musical para soñar” el dia 26 i “Alícia al musical de les meravelles” el 3 de gener. Altre dels punts forts serà la gran cavalcada dels Reis Mags del 5 de gener a partir de les set i mitja de la vesprada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.