NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva impulsa una exposició itinerant sobre la família Borja

Per potenciar el turisme cultural a la ciutat

L’Ajuntament de Xàtiva ha impulsat una exposició itinerant sobre la ciutat i la seua relació amb els Borja, iniciativa amb la que es pretén configurar un producte turístic cultural i disposar al mateix temps d’un espai expositiu de la família més internacional de la ciutat. Amb la intenció que l’exposició es done a conèixer entre finals de desembre i gener del proper 2020 el servei ha estat adjudicat a Producciones Cronos SL per un import al voltant dels 40.000 euros i suposarà un procés de vinculació del territori amb els recursos existents per tal de garantir un fluix constant de turistes.

Potenciar el turisme cultural a Xàtiva és un dels detonants de l’ajuntament. Per aquest motiu l’exposició permetrà promocionar i difondre el producte turístic dels Borja a través de la vinculació de diverses especialitats com l’art, la música o la gastronomia i d’elements com panells amb estructures realitzades amb material tèxtil, un photocall, una sala de cinema immersiu o material interactiu procedent del Centre d’Interpretació Borja.

Des d’aquesta perspectiva, “Xàtiva i els Borja” pretén convertir-se en un espai de coneixement de difusió de la història vinculada a la importància del patrimoni artístic local.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.