NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals celebra un ple extraordinari per a nomenar els representants de la Festa de Sant Antoni 2020

Com a festera de gràcia va ser nomenada Isabel López Martínez. La Festera de Gràcia Infantil per al 2020 serà Lola Mollà Soler

L’Ajuntament de Canals va celebrar el passat divendres, 29 de novembre, un ple extraordinari per a nomenar oficialment els representants de la Festa de Sant Antoni del 2020, declarada d’Interés Turístic Nacional.

El primer acte del programa inclou l’aprovació dels càrrecs de Festers, que inclouen el Bandera i el Cuiros tant majors com infantils, de Festeres de Gràcia major i infantil i les seues Corts d’Honor i de les Mantenidories dels actes de presentació. Des d’esta perspectiva els càrrecs de la festa gran recauen en Manuel Borrás, Bandera, Juan Carlos Artés, Cuiro, Sento Artés, Bandera infantil i Lucas Barberà, Cuiro infantil. Per la seua part, els festers de  2020 són Secundino Oliver, Jose Vicente Bordera, Rafael Beneito, Ricardo Barberá, Juan José Artés, Amador Porcel, Carlos Oliver, José González, Pau Marín, Jose María Gómez i Jaime Olmos.

Com a festera de gràcia va ser nomenada Isabel López Martínez, que anirà acompanyada de la seua Cort d’Honor, composada per Andrea Artés, Neli Bermudez, Maria Fuertes, Rosa Laura Mejías, Lourdes Carreño, Celia Mejías, Sarai Jornet i Amparo Olmos.

La Festera de Gràcia Infantil per al 2020 serà Lola Mollà Soler . La seua Cort d’Honor la integren Amaia Vila, Carmen García, Teresa Sisternes, i Arantxa Sanz. Respecte a les Mantenidories de l’acte de presentació de la festera de gràcia, recauran en aquest cas en Maria Isabel Martínez. Per la seua part, Pere Soler, serà l’encarregat de presentar l’acte de la festera de gràcia infantil.

Una vegada finalitzat el ple, les autoritats locals i els representants de la festa es desplaçaren al Centre Cultural Ca Don José de Canals per a inaugurar l'exposició dels cartells anunciadors de Sant Antoni 2020. El primer premi, dotat amb 1000 euros, va anar a l'obra de Rubén Lucas García, de Múrcia, que servirà com cartell anunciador de les festes patronals d'enguany i per a il·lustrar la portada del Llibre de Festes del 2020. El segon premi, dotat amb 500 euros, va recaure en l'artista local Amelia Sisternes Arándiga, i il·lustrarà la contraportada del mateix llibre. Ja fa olor a festes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.