NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb el regidor Alex Borrell

Ens posa al dia de la programació cultural a la capital de la Vall d'Albaida

Hui a l’entrevista rebem al Regidor de Cultura d’Ontinyent Alex Borrell que ens dona a conèixer les iniciatives que la ciutat esta desenrotllant dins de la XVIII Mostra de Cinema d’Ontinyent que enguany ha arrancat amb la presentació del llibre del 50 aniversari del Cine Club Utiye, entitat organitzadora de la mostra, que a més ha aprofitat per a rendir homenatge al cineasta David Trueba. Per aquest motiu el projector del Centre Comercial El Teler està oferint tres passes diaris amb pel·lícules de Trueba,  de vesprada i nit, que finalitzen este dijous 5 de desembre.

Entre altres qüestions l’edil també ens presenta l’amplia programació cultural de desembre i de les dates nadalenques en la que es podrà gaudir a la ciutat de musica, teatre entre d’altres propostes com la del pròxim diumenge 15 de desembre al Teatre Echegaray amb la representació de l’espectacle “L’Electe”.

No es perden la informació detallada a l’entrevista completa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.