NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida celebra el dia 6 la Porta del Nadal al Mercat Municipal

Amb 32 paradetes i tallers on s'engegaran també les llums nadalenques

Albaida ha presentat la seua primera fira de Nadal que s’ubicarà al Mercat Municipal. Portarà per títol la Porta del Nadal i tindrà lloc el proper divendres 6 de desembre des de les 11 del mati fins a les 20 de la vesprada.

Per part de l'ajuntament d'Albaida s'ha fet entrega simbòlica del cartell a la presidenta d'ACISA Elisa Marrahí i al president del Mercat Municipal Ángel Soler.

Un cartell oficial de la fira que ha estat dissenyat per Safra Studio i que mostra als reis macs engegant les llums de l’arbre de nadal.

Una fira on es vol convidar a les poblacions veïnes a conèixer la ciutat i el seu impuls comercial, on poder arrancar les seues compres nadalenques tant en decoració com regals, dolços i d'altes productes d'estes dates.

Seran més d'una trentena de paradetes, una food truck, jocs tradicionals, tallers diversos com decoració, elaboració de Betlems i titelles, animació de carrer i moltes sorpreses que esta setmana anirà desgranant l'ajuntament d'Albaida.

A més, aprofitant aquesta fira a les 19 h es farà una encesa oficial de les llums de Nadal.

Per la seua banda Vidal ha recordat la importància d'activar l'economia local

Aquest divendres 6 de decembre les portes del Nadal s’obriran per als veïns d’Albaida amb aquesta proposta nadalenca, dinamitzadora i d’oci que de segur arriba al municipi per quedar-se en pròximes edicions.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.