NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecte Beta porta a finals d'any un concert de valsos, marxes i polques

A l'estil del de Viena sota la direcció del xativí Francesc Vidal

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà el dissabte 28 de desembre a les set i mitja de la vesprada un concert de valsos, marxes i polques mundialment reconegudes a l’estil del famós concert que té lloc a Viena cada primer dia d’any. La producció corre a càrrec de Projecte Beta comptant amb l’orquestra Camerata Beta dirigida pel xativí, Francesc Vidal.

El projecte Beta va nàixer amb l’objectiu de reivindicar i apropar la música clàssica a tot tipus de públic i des d’una altra perspectiva, adaptant-se als encàrrecs i als nous temps.

La plantilla s’ha ampliat per a aquest concert, una plantilla formada per un equip de músics professionals amb ampla trajectòria en els millors orquestres del panorama nacional i internacional.

Al concert es comptarà amb tenors i sopranos, amb una parella de ballarins, es farà servir l’humor, tot amb la finalitat de crear un ambient distès per als espectadors també gràcies a un repertori eclèctic amb diferents velocitats.

Les entrades es posen a la venda a Instanticket i als punts habituals amb preus populars de 10 euros, 8 amb descomptes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.